Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Πληθώρα εκδηλώσεων ανακοίνωσε ο Χορευτικός Όμιλος Χουλιαράδων




Κοπή πίτας, ετήσιος χορός και συμμετοχή σε θεατρικές παραστάσεις και παραδοσιακά δρόμενα, οι εκδηλώσεις του Χ.Ο.Χουλιαράδων.


Ολο το πρόγραμμα




Το πρόγραμμα μιας σειράς εκδηλώσεων ανακοίνωσε ο Χορευτικός Όμιλος Χουλιαράδων του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων.
 Ένα "γεμάτο" δίμηνο εκδηλώσεων με οργάνωση και συμμετοχή απ' το δραστήριο Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου.
Πιο αναλυτικά το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε μπορείτε να το δείτε παρακάτω. ...


Κοπή πίτας χορευτικού τμήματος:

Τετάρτη 23/1/2013  Ώρα 9.30 μ.μ. Για τα τμήματα ενηλίκων (αρχαρίων και εμφανίσεων)

Κυριακή 27/1/2013 Ώρα 12.45 μ..μ. Παιδικά τμήματα


Συμμετοχή του Χ.Ο. Χουλιαράδων στην παράσταση που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος  «Η Λούτσα» στο Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων με τίτλο «"Τ΄ αρδια πάντοτες εγλεντούσαμεν». Η παράσταση αυτή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23/2/2013 στις 8.30 μ.μ.


Ο ετήσιος χορός του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2/3/2013,  με ώρα προσέλευσης 9.00 μ.μ. και σε συνεργασία με την ποδοσφαιρική ομάδα της Α.Ε. Χουλιαράδων.


Την Κυριακή 3/3/2013 ο Σύλλογος με μέλη του και σε συνεργασία με την Θεατρική ομάδα «βορείως» συμμετέχει στην θεατρική παράσταση «Η Κυριακή των παπουτσιών» του Λάκη Λαζόπουλου που θα ανέβει στο Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων. Η παράσταση αυτή θα δοθεί για τον σύλλογο «ΦΛΟΓΑ»


Την Κυριακή 10/3/2013 και ώρα 11.00 π.μ. τα παιδικά τμήματα του Ομίλου θα συμμετέχουν στην παρέλαση και στο καθιερωμένο «Γαϊτανάκι» που θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Πλατεία της πόλεως των Ιωαννίνων.


Τέλος την Παρασκευή 8/3/2013 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Της Γυναίκας στο «Κτήμα Θεοχάρη»


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου καλεί όλους τους φίλους, χωριανούς, μέλη και χορευτές του, να στηρίξουν στις εκδηλώσεις για την διατήρηση και προώθηση της παράδοσης του τόπου μας.

Επίσης επισημαίνει στην ανακοίνωσή του ότι για κάθε εκδήλωση θα εκδίδεται δελτίο τύπου για την άμεση και πληρέστερη πληροφόρηση των φίλων του Ομίλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου