Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2012

Η εξαιρετική συναυλία των Τακίμ, σήμερα το βράδυ απ' το "Εν χορώ"Η συναυλία των Τακίμ στο "Εν χορώ" των Συρρακιωτών Ηλία και Δημήτρη Γκαρτζονίκα


 Όλη η εξαιρετική συναυλία που δόθηκε το καλοκαίρι στο Καπέσοβο ΖαγορίουΤην εξαιρετική συναυλία των Τακίμ που πραγματοποιήθηκε στο Καπέσοβο το καλοκαίρι του  2012, θα προβάλει η τηλεοπτική εκπομπή «Εν Χορώ www.enxoro.gr » , στην 13η συνεχόμενη χρονιά της και η πολιτιστική κίνηση «Μέθεξις www.m-f.gr », την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012, στις 10.00 μμ από το « Ήπειρος TV1».
Στη Δυτική Ελλάδα η εκπομπή θα μεταδοθεί από το κέντρο εκπομπής Ακαρνανικών - Δίαυλος 54  και διαδικτυακά την ίδια ώρα στο www.epirustv1.gr (επανάληψη την Κυριακή 4/11 το μεσημέρι).
Η συναυλία είχε θέμα την μουσική της Κωνσταντινούπολης και...
το ταξίδι της σε όλη την ανατολική μεσόγειο και τα βαλκάνια. Από τη Σμύρνη και την Αλεξάνδρεια ... μέχρι την Ήπειρο και το Ζαγόρι. Η παλιά μουσική των πόλεων φερμένη στο σήμερα. 
Μια μουσική παράσταση γεμάτη ένταση από την αρχή ως το τέλος. Η συνδιοργάνωση ήταν του Πολιτιστικού Συλλόγου Καπεσόβου «Ο Αλέξης Νούτσος» και του Πολιτιστικού Συνδέσμου Ζαγορισίων.
Οι Τακίμ, είναι μία ομάδα που αποτελείται από οχτώ δεξιοτέχνες μουσικούς: Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος κλαρίνο, Πάνος Δημητρακόπουλος κανονάκι, Θωμάς Κωνσταντίνου ούτι, Γιώργος Μαρινάκης βιολί, Ανδρέας Παππάς κρουστά, Κώστας Μερετάκης κρουστά, Γιάννης Πλαγιανάκος μπάσο, Μάνος Κουτσαγγελίδης φωνητικά.

Υπεύθυνοι Παραγωγής: Ηλίας Γκαρτζονίκας, Δημήτρης Γκαρτζονίκας

ΤΡΕΙΛΕΡ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ: http://www.youtube.com/watch?v=-Val_1qplkg&feature=plcp

ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ: http://www.youtube.com/watch?v=587HJf-IuQA&feature=plcp

ΦΩΤΟ-ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ: http://www.youtube.com/watch?v=0jjKq40ng3M&feature=plcp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου