Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Η απάντηση του sirrakiotis.blogspot στην επιστολή του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων

Η απάντηση του sirrakiotis.blogspot στην χθεσινή επιστολή του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων.

Ανάκληση μέρους της σχετικής ανάρτησης λόγω άστοχης αναφοράς


 
 Αγαπητέ κε Ζώνιο

Το προχθεσινό δημοσίευμα που αφορά το αφιέρωμα της Ολυμπιακής αεροπλοίας στα Τζουμέρκα στηρίχθηκε σε επισημάνσεις αναγνωστών του sirrakiotis.blogspot που λάβαμε (και όχι επιχειρηματιών της περιοχής όπως χαρακτηριστικά τονίζετε στην επιστολή σας), οι οποίοι μας εξέφρασαν και τα παράπονά τους για την επίμαχη προβολή των επιχειρήσεων. 
Προφανώς οι επιχειρηματίες της περιοχής των Τζουμέρκων, δεν είχαν γνώση του θέματος, αλλά και ούτε είχαν ταξιδέψει με την αεροπορική εταιρία για να δουν το έντυπο.
Για το εάν συμμετείχε η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων, στο έντυπο αυτό, πραγματικά δεν το...
γνωρίζαμε, αλλά φανταζόμαστε ότι τουλάχιστον ο πρόεδρος της επιτροπής θα ήταν γνώστης του θέματος της δημοσίευσης  (σύμφωνα με αυτά που τον είχαμε ακούσει να λέει).

Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι ήταν «άστοχη» η αναφορά του δημοσιεύματος του sirrakiotis.blogspot όσον αφορά και την Επιτροπή αλλά και του ονόματος του προέδρου αυτής και ήδη μετά την συγνώμη μας, αποσύρουμε και την συγκεκριμένη παράγραφο απ’ το δημοσίευμα.

Στην δημοσίευση επαινούμε το έργο και την συγκεκριμένη προσπάθεια της Επιτροπής, θεωρώντας το αυτονόητο ότι ήταν σε γνώση της.  
Ανακαλούμε λοιπόν και τους επαινετικούς χαρακτηρισμούς για την επιτροπή και ζητούμε ειλικρινά συγνώμη και απ’ την επιτροπή αλλά και απ’ τον θιγόμενο πρόεδρό της, που υπερεκτιμήσαμε το έργο της.

Αγαπητέ κε Ζώνιο
Και δεοντολογικά ο συνδημότης μας καταγόμενος από την Πράμαντα που "έδρασε" ιδιωτικά, θα έπρεπε να γνωρίζει (και το γνωρίζει) ότι δεν μπορεί να προβάλλονται επιχειρήσεις των Τζουμέρκων, πάνω από φωτογραφία άλλης επιχείρησης που εδρεύει στο Συρράκο χωρίς καμία αναφορά σε αυτήν.

Πάντως, αυτές τις όποιες επεξηγήσεις της επιστολής σας, για το έργο της επιτροπής, οφείλετε να τις δώσετε σε όλο τον επιχειρηματικό κόσμο που παλεύει βιοποριστικά στην περιοχή μας , απ’ το Γεφύρι της Πλάκας, τους Μελισσουργούς, το Ματσούκι, έως το Προσήλιο και το Ιστορικό Συρράκο. 

Γιατί Τζουμέρκα δεν είναι μόνον Πράμαντα, Μελισσουργοί και Καλαρρύτες….

1 σχόλιο:

  1. Είναι και η Άγναντα και οι Κτιστάδες και ο Καταρράκτης και η Μικροσπηλιά και η Ράμια και ο Καταρράκτης και η Κυψέλη και το Βουργαρέλι και τα Θεοδωριανα και το Αθαμάνιο και τα Κάψαλα και η Νεράιδα.Πάντως Καλαρρύτες και Συρράκο δεν είναι ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ ΕΛΕΟΣ πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή