Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Απάντηση του προέδρου Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων, σε χθεσινό δημοσίευμα του sirrakiotis.blogspot

Απάντηση Δημοτικού Συμβούλου και προέδρου της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων σε χθεσινό δημοσίευμα του sirrakiotis.blogspot.gr με τίτλο




Απάντηση σε χθεσινό δημοσίευμα του sirrakiotis.blogspot λάβαμε απ' τον Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων κο Άγγελο Ζώνιο, για το χθεσινό μας δημοσίευμα με τίτλο: "Τα Τζουμέρκα …ταξιδεύουν με την Ολυμπιακή. Έντονες αντιδράσεις για την προβολή των τουριστικών επιχειρήσεων".
Δημοσιεύουμε την επιστολή του προέδρου της Επιτροπής και σε λίγο θα υπάρξει και η τοποθέτηση του sirrakiotis.blogspot.
 Πιο αναλυτικά η επιστολή έχει ως εξής: 



Αγαπητέ Συρρακιώτη

Με έκπληξη διάβασα σε σημερινή (σ.σ. χθεσινή) ανάρτησή σου την αναφορά που κάνεις σε δημοσίευμα  του περιοδικού Olympic on air γύρω από τα Τζουμέρκα και τα σχόλιά σου για διαμαρτυρίες των επιχειρηματιών της ...
περιοχής προς την Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου μας, περί επιλεκτικής προβολής επιχειρήσεων.

        Είναι προφανές ότι άμεσα πρέπει να αποκατασταθεί η αλήθεια:

        Το εν λόγω δημοσίευμα δεν αποτελεί πρωτοβουλία της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων. Τέτοιες πρωτοβουλίες εγκρίνονται πάντοτε μέσα από συνεδριάσεις της Επιτροπής, εισηγούνται στη συνέχεια προς το Δημοτικό Συμβούλιο και εκείνο αποφασίζει σχετικά.
        Το εν λόγω δημοσίευμα δεν ακολούθησε την παραπάνω διαδικασία και επομένως ούτε τα συγχαρητήρια ανήκουν στην Επιτροπή, ούτε όμως και τα όποια παράπονα για το περιεχόμενό του.
        Καθόσον γνωρίζω ήταν μια ατομική πρωτοβουλία συνδημότη μας με καταγωγή από τα Πράμαντα, που χρησιμοποίησε τις προσωπικές του γνωριμίες για να προβάλλει την περιοχή των Τζουμέρκων. Για την ενέργειά του αυτή θα πρέπει κάποιος ίσως να τον συγχαρεί, για την πληρότητα όμως της προβολής ισχύουν, όπως καθένας καταλαβαίνει, στην περίπτωση αυτή υποκειμενικά κριτήρια.
       
Αγαπητέ Συρρακιώτη
        Η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων με σοβαρότητα κάνει μια μεγάλη προσπάθεια για την προβολή και την ανάπτυξη της περιοχής. Στην προσπάθειά μας αυτή είμαστε ανοιχτοί για οποιαδήποτε συνεργασία και ακόμη στη διάθεση καθενός για οποιαδήποτε πληροφόρηση. Θεωρώ λοιπόν ότι πριν την ανάρτηση του δημοσιεύματός σου και τη δημιουργία των όποιων εντυπώσεων όφειλες να έρθεις οπωσδήποτε σε επαφή με την Επιτροπή για να επιβεβαιώσεις την αλήθεια των γραφομένων σου.
          Η ανάρτησή σου επομένως - είμαι βέβαιος ότι και ο ίδιος το καταλαβαίνεις - προσβάλλει όλα τα μέλη της Επιτροπής αλλά και μένα προσωπικά, για τον οποίο κάνεις ιδιαίτερο κακεντρεχές σχόλιο.
        Η ανάρτηση απλώς της παρούσας απάντησής μου στο ιστολόγιό σου δεν αρκεί.
        Πρέπει άμεσα να καταργηθεί από το ιστολόγιό σου η επίμαχη ανάρτηση και να αποκατασταθεί η αλήθεια παντού, όπου την έχεις κοινοποιήσει.
        Περιμένοντας άμεση αποκατάσταση της αλήθειας επιφυλάσσομαι για περαιτέρω ενέργειες.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΖΩΝΙΟΣ

Δημοτικός Σύμβουλος
Πρόεδρος Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου