Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Παρουσίαση υποψηφίων για το Ευρωκοινοβούλιο και τις Αυτοδιοικητικές εκλογές. Ευάγγελος Γ. Συγκούνας. Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πρέβεζας με την "Δημοτική Συνεργασία"

Το sirrakiotis blogspot.com, παρουσιάζει υποψηφίους για το Ευρωκοινοβούλιο, τις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές του Μαΐου που έλκουν την καταγωγή τους απ’ τον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων και αποφάσισαν να θέσουν υποψηφιότητα σε παρατάξεις που διεκδικούν την ψήφο των πολιτών, σε όλα τα Αυτοδιοικητικά σχήματα της Ηπείρου.

Όποιος υποψήφιος που έλκει την καταγωγή του απ' τον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων επιθυμεί, μπορεί να αποστείλει ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα, μια φωτογραφία του και σύντομες απόψεις του, στο sirrakiotis@gmail.com.


Σκοπός είναι να προβληθούν όλοι οι υποψήφιοι ανεξαρτήτως παρατάξεων για την καλύτερη ενημέρωση των συμπατριωτών μας.

Σήμερα σας παρουσιάζει τον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Πρέβεζας Ευάγγελο Γ. Συγκούνα με την παράταξη "Δημοτική Συνεργασία" του υποψήφιου Δημάρχου Χρήστου Μπαίλη.

Ο   Ευάγγελος Γ. Συγκούνας, γεννήθηκε στη Πρέβεζα. Έλκει την καταγωγή του από το Συρράκο Ιωαννίνων. Αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Πρέβεζας. Απέκτησε το πτυχίο της Ιατρικής από την Ιατρική Σχολή της Τιμισοάρας και στη συνέχεια υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στον 35ο  Λόχο υγειονομικού στην Πλάτη Έβρου
Την υπηρεσία υπαίθρου εκπλήρωσε στο Κέντρο Υγείας στο Καναλάκι της Πρέβεζας.
Την ειδικότητα της ακτινοθεραπευτικής ογκολογίας έλαβε στο Π.Γ.Ν. Αθηνών ‘Αλεξάνδρα», με εκπαίδευση : Κλινική Παθολογία - Ογκολογία στο αντικαρκινικό νοσοκομείο «Ο Άγιος Σάββας», Ακτινολογία στο αντικαρκινικό νοσοκομείο «Ο Άγιος Σάββας», Εκπαίδευση   στο ακτινοθεραπευτικό Τμήμα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου «ΑΤΤΙΚΟΝ».
Απόκτηση τίτλου ειδικότητας  Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας μετά από εξετάσεις στις 22 Δεκεμβρίου 2010.
Έχει ολοκληρώσει την  παρακολούθηση και αποφοίτηση  του πρώτου πλήρους τριετούς κύκλου μαθημάτων της Ελληνικής Ακαδημίας Ογκολογίας.
Έχει προϋπηρεσία ως  Ιατρός  Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε όλα τα σχολικά πρωταθλήματα του Νομού Πρέβεζας, Ιατρός  της ποδοσφαιρικής ομάδας  ΠΑΣ Πρέβεζα, Ιατρός ακαδημιών ΕΠΣΑ Πρέβεζας-Λευκάδας.
Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε διεθνή και Ελληνικά περιοδικά κι έχει παρουσιάσει ...
μεγάλο αριθμό ελεύθερων και αναρτημένων ανακοινώσεων σε συνέδρια της Ελλάδος και του εξωτερικού.
Ιδρυτής εκδότης και web designer του δικτυακού ιατρικού περιοδικού iatroclub.gr, Υποψήφιος για το Δ.Σ. του ιατρικού συλλόγου Πρέβεζας
Πρόεδρος του παραρτήματος Πρέβεζας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας
Πρόεδρος του παραρτήματος Πρέβεζας της Ελληνικής Περιηγητικής Λέσχης
Μέλος Δ.Σ. της ποδοσφαιρικής ομάδας ΠΑΣ Πρέβεζα
Mέλος της πενταμελούς εκτελεστικής επιτροπής για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Πρέβεζας, του Δήμου Πρέβεζας.
Μέλος του Δ.Σ. του ΚΕ.ΠΡΟ.ΝΑ.ΠΡΕΒΕΖΑΣ (κέντρο πρόληψης Ναρκωτικών Πρέβεζας)
Εκπαιδευτής στο τμήμα Νοσηλευτικής και στο τμήμα Προσχολικής Αγωγής του δημόσιου ΙΕΚ Πρέβεζας.
Εκπαιδευτής στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ (κέντρα δια βίου μάθηση) με γνωστικό αντικείμενο Πρώτες Βοήθειες

Είναι έγγαμος με την φιλόλογο – Συγγραφέα Έλσα Απέργη και έχει δύο παιδιά
Διατηρεί ιατρείο ως ελεύθερος επαγγελματίας στο κέντρο της Πρέβεζας.

Η γενικότερη κοινωνική πραγματικότητα δυστυχώς λειτουργεί ανασταλτικά στις όποιες φωνές και δυνάμεις θα μπορούσαν να έχουν έναν διαφορετικό λόγο και μια όσο το δυνατόν τίμια και αντικειμενική προσέγγιση των πολιτικών αλλά και καθημερινών ζητημάτων. Η απαξίωση της πολιτικής σκηνής είναι δεδομένη και δεν την αμφισβητεί πλέον κανείς. Η απέχθεια των νέων και των ώριμων προτάσεων στο να εκφραστούν πλέον δημόσια είναι και αυτή δεδομένη.
Από την άλλη όμως η καθημερινότητα επιβάλλει άμεσες λύσεις δυνατή, τίμια και αντικειμενική αντιμετώπιση σε όλα τα μέτωπα όχι διαγράφοντας την ιστορία μας αλλά κοιτάζοντας μπροστά και προσπαθώντας ο καθένας να δώσει με προσωπικό ήθος, αφοσίωση και εντιμότητα τον δικό του αγώνα.
Ανταποκρινόμενος λοιπόν στο κάλεσμα αυτό που επιβάλλει η προφανής ιστορική ευκαιρία που μας παρουσιάζεται ώστε να μετατρέψουμε, να μετασχηματίσουμε, να δημιουργήσουμε, να οραματιστούμε και να εργαστούμε με έναν και μόνο στόχο: το κοινό καλό, θεώρησα υποχρέωσή μου να είμαι παρών στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στο πλευρό της Δημοτικής Συνεργασίας και του Χρήστου Μπαϊλη.
Παρθενογενέσεις και αυτοφυείς εκρήξεις δεν θα υπάρξουν εύκολα. Υποχρέωσή μας είναι με τα σημερινά δεδομένα να συνδράμομε στην κατεύθυνση της ανανέωσης και του μετασχηματισμού των ιδεών των πρακτικών την συνέχιση και την βελτίωση οραμάτων και την ανάληψη πρωτοβουλιών μέσα από τις κοινωνίες με αποδέκτη τις ίδιες τις κοινωνίες. Λάθη έχουν γίνει θα γίνουν και πάντα θα γίνονται. Παραλείψεις επίσης πολλές. Όλα όμως όταν δεν εμπεριέχουν το στοιχείο του δόλου τότε μπορούμε να τα προσπεράσουμε να τα αξιολογήσουμε και να πάμε παρακάτω με ωριμότητα, νηφαλιότητα, σωστό και ρεαλιστικό προγραμματισμό και με διαρκές εξελισσόμενο όραμα!!!

Ευάγγελος Γ. Συγκούνας 
Ιατρός Ογκολόγος Ακτινοθεραπευτής 
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δήμου Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου