Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Παρουσίαση υποψηφίων για το Ευρωκοινοβούλιο, τις Αυτοδιοικητικές εκλογές. Βάσω Στάμου. Υποψήφια Ευρωβουλευτής, Ελιά - Δημοκρατική Παράταξη"

Το sirrakiotis blogspot.com, παρουσιάζει υποψηφίους για το Ευρωκοινοβούλιο, τις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές του Μαΐου που έλκουν την καταγωγή τους απ’ τον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων και αποφάσισαν να θέσουν υποψηφιότητα σε παρατάξεις που διεκδικούν την ψήφο των πολιτών, σε όλα τα Αυτοδιοικητικά σχήματα της Ηπείρου.

Όποιος υποψήφιος που έλκει την καταγωγή του απ' τον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων επιθυμεί, μπορεί να αποστείλει ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα, μια φωτογραφία του και σύντομες απόψεις του, στο sirrakiotis@gmail.com.



Σκοπός είναι να προβληθούν όλοι οι υποψήφιοι ανεξαρτήτως παρατάξεων για την καλύτερη ενημέρωση των συμπατριωτών μας.


Σήμερα σας παρουσιάζει την υποψήφια Ευρωβουλευτή με το κόμμα ΕΛΙΑ - Δημοκρατική Παράταξη, Βάσω Στάμου

Η Βάσω Στάμου γεννήθηκε στον Βόλο, το 1984. Είναι νομικός και έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στις πολιτικές επιστήμες με ειδίκευση στη δημόσια διοίκηση, στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μιλάει τέσσερις γλώσσες. Αγγλικά, Γερμανικά, Ισπανικά και Ιταλικά.
Από την πρώτη στιγμή της ένταξής της στον εργασιακό χώρο ασχολήθηκε ως σύμβουλος-ερευνήτρια, με την μορφή της ελεύθερης συνεργασίας, προσφέροντας τις συμβουλευτικές  υπηρεσίες της πάνω στον σχεδιασμό γύρω από  ευρωπαϊκά και εθνικά πολιτικά ζητήματα, θέματα σύγχρονης διοικητικής, νεολαίας, παιδείας, ανθρωπίνων δικαιωμάτων και  τοπικής αυτοδιοίκησης.
Από το 2009 έως το 2010 υπήρξε συνεργάτης του Γραμματέα της ...
Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ έχοντας αναλάβει το ρόλο της υπεύθυνης για τη διαχείριση, κατάρτιση και ολοκλήρωση των  φακέλων κοινοβουλευτικού και νομοθετικού ελέγχου. Στην συνέχεια κατά τα έτη 2010 έως 2012 υπήρξε συνεργάτης του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη. Εκεί εργάστηκε ως υπεύθυνη κατάρτισης, νομοτεχνικής βελτίωσης και υποβολής των σχεδίων νόμου του Υπουργείου, καθώς και ως υπεύθυνη του κοινοβουλευτικού τομέα του Υπουργού. Αποτέλεσε επίσης μέλος της ομάδας της πολιτικής του Υπουργείου στους τομείς της πολιτικής ασφάλειας, των δικαιωμάτων των πολιτών και της μεταναστευτικής πολιτικής. Ενώ ταυτόχρονα ήταν διαχειρίστρια πρότυπων ευρωπαικών προγραμμάτων υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως το «EU-PILOT».
 Ακολουθώντας μια συνεπή πορεία από το 2013 μέχρι και σήμερα είναι ειδική σύμβουλος του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών με κύριες αρμοδιότητες τη διεύθυνση του νομοθετικού και κοινοβουλευτικού τμήματος και μέλος της ομάδας διαχείρισης θεμάτων ισότητας και μετανάστευσης, ενώ ταυτόχρονα βρίσκεται σε φάση έναρξης της διαδικασίας λήψης Διδακτορικού από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ).

Είναι παντρεμένη με τον Συρρακιώτη και Πρεβεζάνο Σταύρο Βαγγέλη, με τον οποίο έχουν ένα γιό 2 ετών, τον Βασίλη. 

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή