Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014

Παρουσίαση υποψηφίων για το Ευρωκοινοβούλιο και τις Αυτοδιοικητικές εκλογές. Βούλα - Σκαμνέλου Μάκη. Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Ιωαννιτών, με τούς "Πολίτες για την Ανατροπή"

Το sirrakiotis blogspot.com, παρουσιάζει υποψηφίους για το Ευρωκοινοβούλιο, τις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές του Μαΐου που έλκουν την καταγωγή τους απ’ τον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων και αποφάσισαν να θέσουν υποψηφιότητα σε παρατάξεις που διεκδικούν την ψήφο των πολιτών, σε όλα τα Αυτοδιοικητικά σχήματα της Ηπείρου.

Όποιος υποψήφιος που έλκει την καταγωγή του απ' τον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων επιθυμεί, μπορεί να αποστείλει ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα, μια φωτογραφία του και σύντομες απόψεις του, στο sirrakiotis@gmail.com.Σκοπός είναι να προβληθούν όλοι οι υποψήφιοι ανεξαρτήτως παρατάξεων για την καλύτερη ενημέρωση των συμπατριωτών μας.Σήμερα σας παρουσιάζει την υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο Δήμου Ιωαννιτών, Βούλα Σκαμνέλου - Μάκη, με την παράταξη "Πολίτες για την Ανατροπή" του υποψήφιου Δημάρχου Λάζαρου Νάτση.

Γεννήθηκα και ζω στα Γιάννενα. 
Οι γονείς μου κατάγονταν από το Συρράκο και ήταν αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης. 
Σπούδασα κλασική φιλολογία και παιδαγωγικά στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και είμαι διδάκτορας των Επιστημών Αγωγής. 
Στο χώρο της αριστεράς έχω ενεργή ...
δράση από τα χρόνια της χούντας. 
Εργάστηκα στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση ως καθηγήτρια, διευθύντρια και σχολική σύμβουλος φιλολόγων στο Ν. Ιωαννίνων. 
Μελέτες μου για ζητήματα παιδαγωγικής και κριτικής της λογοτεχνίας έχουν δημοσιευτεί στο διαδίκτυο, σε περιοδικά και σε πρακτικά συνεδρίων. 
Συνεργάστηκα με τα περιοδικά: Λέξεις 72, Σηματωρός και Δοκιμασία.
Είμαι παντρεμένη με το Γιώργο Μάκη, δικηγόρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου