Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014

Παρουσίαση υποψηφίων για το Ευρωκοινοβούλιο και τις Αυτοδιοικητικές εκλογές. Ευάγγελος Γιαννουλάτος. Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πρέβεζας με την "Δημοτική Συνεργασία"

Το sirrakiotis blogspot.com, παρουσιάζει υποψηφίους για το Ευρωκοινοβούλιο, τις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές του Μαΐου που έλκουν την καταγωγή τους απ’ τον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων και αποφάσισαν να θέσουν υποψηφιότητα σε παρατάξεις που διεκδικούν την ψήφο των πολιτών, σε όλα τα Αυτοδιοικητικά σχήματα της Ηπείρου.

Όποιος υποψήφιος που έλκει την καταγωγή του απ' τον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων επιθυμεί, μπορεί να αποστείλει ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα, μια φωτογραφία του και σύντομες απόψεις του, στο sirrakiotis@gmail.com.


Σκοπός είναι να προβληθούν όλοι οι υποψήφιοι ανεξαρτήτως παρατάξεων για την καλύτερη ενημέρωση των συμπατριωτών μας.


Σήμερα σας παρουσιάζει τον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Πρέβεζας Ευάγγελο Γιαννουλάτο με την παράταξη "Δημοτική Συνεργασία" του υποψήφιου Δημάρχου Χρήστου Μπαίλη.

Ο Ευάγγελος Γιαννουλάτος είναι γιος του Σπυρίδωνα και της Ελένης Μάκη
Γεννήθηκε το 1976, μεγάλωσε στην Πρέβεζα, είναι πρωτότοκος γιός πολύτεκνης οικογένειας και είναι παντρεμένος με τη Μαρία Χρ. Δημητρίου.
Ελ. Επαγγελματίας Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός από το 2002
Μεταπτυχιακό σε "Περιβ. Σχεδιασμό Δομικών Έργων"
Αντιπρόεδρος Αντιπροσωπείας ΤΕΕ Ηπείρου-Λευκάδας (2010-2014)
Εκπρόσωπος Πανελλήνιας Ένωσης Διπλωματούχων Μηχανικών & Εργοληπτών Δημοσίων Έργων (ΠΕΔΜΕΔΕ) στο Ν. Πρέβεζας (2010-2014)
Συνεργάτης του κ.Μπάίλη Χρ., Δημάρχου Πρέβεζας (2012-2014)

Αγαπητοί φίλοι & φίλες ...

Στις ερχόμενες Δημοτικές εκλογές για το Δήμο Πρέβεζας της 18ης Μαΐου συμμετέχω με όλες μου τις δυνάμεις στο συνδυασμό "Δημοτική Συνεργασία" με επικεφαλής τον Χρήστο Μπαΐλη.

Εκφράζοντας τις απόψεις και τις φρέσκιες ιδέες των νέων ανθρώπων, κατανοώντας τις αγωνίες των δημοτών αλλά και τις δυνατότητες ανάπτυξης του Καλλικρατικού Δήμου Πρέβεζας, Με γνώση και όρεξη για προσφορά, Πιστεύω πως μπορώ να αποτελέσω δυναμικό μέλος μιας ομάδας με επικεφαλής τον Χρήστο Μπαΐλη, υπηρετώντας τους θεσμούς της Αυτοδιοίκησης με σύνεση, μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου