Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Παρουσίαση υποψηφίων για το Ευρωκοινοβούλιο και τις Αυτοδιοικητικές εκλογές. Βαγγέλης Γιωτόπουλος. Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Βορείων Τζουμέρκων με τον "Σύγχρονο Δήμο"

Το sirrakiotis blogspot.com, παρουσιάζει υποψηφίους για το Ευρωκοινοβούλιο, τις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές του Μαΐου που έλκουν την καταγωγή τους απ’ τον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων και αποφάσισαν να θέσουν υποψηφιότητα σε παρατάξεις που διεκδικούν την ψήφο των πολιτών, σε όλα τα Αυτοδιοικητικά σχήματα της Ηπείρου.

Όποιος υποψήφιος που έλκει την καταγωγή του απ' τον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων επιθυμεί, μπορεί να αποστείλει ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα, μια φωτογραφία του και σύντομες απόψεις του, στο sirrakiotis@gmail.com.



Σκοπός είναι να προβληθούν όλοι οι υποψήφιοι ανεξαρτήτως παρατάξεων για την καλύτερη ενημέρωση των συμπατριωτών μας.

Σήμερα σας παρουσιάζει τον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Βορείων Τζουμέρκων Βαγγέλη Γιωτόπουλο με την παράταξη "Σύγχρονος Δήμος" του υποψήφιου Δημάρχου Γιάννη Σεντελέ.
Ο Βαγγέλης Γιωτόπουλος, γεννήθηκε στα Ιωάννινα το 1965 και κατάγεται απ' τα Λάζαινα Κατσανοχωρίων.
Είναι τελειόφοιτος της Εκκλησιαστικής Παιδαγωγικής Ακαδημίας Βελλάς από το 1987.
Σπούδασε σε ανώτερο επίπεδο βιολί και ανώτερα θεωρητικά στη μουσική.
Σπούδασε φωτογραφία στη σχολή F0CUS School of fife
Ασχολείται με τη φωτογραφία από τα μέσα της δεκαετίας του I980 και είναι επαγγελματίας φωτογράφος από το 1987, όπου ξεκίνησε το δικό του φωτογραφείο στην Πρέβεζα.
Τον Ιανουάριο του 2011 άνοιξε ένα νέο, υπερσύγχρονο στούντιο μαζί με τον γιό του Αλέξανδρο, επίσης φωτογράφο.
Τον Μάρτιο του 2012 άνοιξε επίσης ανάλογο στούντιο στην ιδιαίτερη πατρίδα του τα Ιωάννινα στο οποίο στελεχώθηκε η κόρη του Ράνια.
Είναι μέλος της ΕΦΕ Αθηνών από το 1988, και ιδρυτικό μέλος του παραρτήματος της ΕΦΕ στην Πρέβεζα που ιδρύθηκε το ...

2007. Είναι ιδρυτικό μέλος και Αντιπρόεδρος της λέσχης Φωτόραση στα Ιωάννινα. Είναι μέλος της FIAP, της PSA, της WPPI, της SWPP και της UPI τις τις τελευταίες δεκαετίες.
Δίδαξε Φωτογραφία στα ΚΕΕ και ΝΕΛΕ Πρέβεζας για 2 συνεχόμενα χρόνια.
Είναι κριτής στους Πανελλήνιους διαγωνισμούς φωτογραφίας τα τελευταία 10 χρόνια, και παγκόσμιος κριτής σε πολλά σαλόνια του εξωτερικού τα τελευταία 5 χρόνια που έγινε EFIAP.
Από το 1989 και μετά συμμετέχει σε Πανελλήνιες και διεθνείς εκθέσεις. Εχει λάβει μέρος σε 62 εκθέσεις με 96 διαφορετικά έργα.
Έχει αποσπάσει πληθώρα τίτλων και διακρίσεων σε διάφορους παγκόσμιους οργανισμούς με αποκορύφωμα τη βράβευση ως φωτογράφος της χρονιάς στην κατηγορία fine flit για δύο συνεχόμενες χρονιές το 2010 και το 2011,, τη βράβευση ως φωτογράφος της χρονιάς στην κατηγορία Γάμου το 2012 και το 2013, και την διάκριση του με τον τίτλο Associate στο SWPP, τίτλο που κατέχει ένας μόνο ακόμη Έλληνας στην κατηγορία γάμου. 

Λίγα λόγια ...

Μετά από 25 χρόνια εκτενούς επιχειρηματικότητας σε πάνω από 5 διαφορετικούς κλάδους μακριά απ'τον Τόπο που γεννήθηκα και ανδρώθηκα, το 2012 πήραμε τη δύσκολη απόφαση με τη σύντροφο μου να επιστρέψουμε και να εγκατασταθούμε στον Τόπο των Προγόνων μας, τα Λάζαινα Κατσανοχωρίων.
Οι Άνθρωποι του Τόπου μου με δέχτηκαν πίσω χωρίς περιορισμούς από την πρώτη στιγμή, δίνοντάς μου έμπνευση για δημιουργική εργασία.
Μέσα απ'αυτή τη σχέση βεβαιώθηκα ότι μπορεί τελικά να γεφυρωθεί το χάσμα με το παρελθόν κι ότι τα χωριά μας μπορούν και σήμερα να αποτελέσουν ελκυστικό χώρο δημιουργίας για τους Νέους Ανθρώπους που θα τολμήσουν να γυρίσουν πίσω.
Από την πλευρά μου, θα ήθελα τόσο μέσα από την προσωπική μου επιλογή όσο και της διάθεση προσφοράς στα κοινά, να δώσω το μήνυμα ότι η Ποιότητα Ζωής μέσω της Επιχειρηματικότητας, του Πολιτισμού, του Τουρισμού και του Αθλητισμού, τομείς που ζυμώθηκα και απέκτησα εμπειρίες όλα αυτά τα χρόνια, μπορεί πραγματικά να αποτελέσει τη βάση της επιστροφής για το ζωντάνεμα του Τόπου μας.
Ζώντας πλέον από κοντά τα προβλήματα αλλά και τις προκλήσεις του μέλλοντος, θεώρησα καθήκον μου να συμπορευτώ με το ανήσυχο πνεύμα του ΓΙΑΝΝΗ ΣΕΝΤΕΛΕ και της Κίνησής του, διεκδικώντας μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων.
Η Ψήφος σας θα αποτελέσει Τιμή για μένα αλλά και Δέσμευση απέναντι σας ότι θα υπηρετήσω τον Τόπο με νέες ιδέες, αντιλήψεις αλλά και Καινοτόμες Προτάσεις ώστε να γίνει πόλος έλξης νέων Ανθρώπων που θα αναζητήσουν ένα καλύτερο μέλλον στο Δήμο μας.

1 σχόλιο: