Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Ως την 31η Μαίου, η έκθεση «Συρράκο: Πέτρα και μνήμη και φώς», στο Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων

Ως την Τρίτη , 31 Μαΐου 2011, θα εκτίθενται στους χώρους του Πνευματικού Κέντρου Ιωαννίνων φωτογραφικοί πίνακες μεγάλων διαστάσεων, οι οποίοι αποτελούν « ένα ταξίδι στο χτες και το σήμερα» ενός από τα εξαιρετικής ομορφιάς χωριού της Ηπείρου.
Του Συρράκου.
            Ένα χωρίο, υπόδειγμα παραδοσιακής αρχιτεκτονικής, με έντονο το στίγμα του στην Ιστορία της Ελλάδας και ένας τόπος που έχει τη δυνατότητα να ατενίσει με αισιοδοξία τους καιρούς που έρχονται, εκμεταλλευόμενο τα πολλά πλεονεκτήματά του.
            Ώρες λειτουργίας: 11 πμ  ως 01.00 μμ και 7.00 μμ  ως 9.00 μμ. (πληροφορίες στο τηλ. 26510 83940 του ΠΚΔΙ)
            Η έκθεση που διοργανώνεται από την πολιτιστική κίνηση «Μέθεξις» σε συνεργασία με το Δήμο Βορείων Τζουμέρκων και το Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων και έχει τίτλο «Συρράκο: Πέτρα και Μνήμη και Φως» εγκαινιάστηκε στις 23 Μαΐου μετά από ομότιτλη εκδήλωση που προηγήθηκε στους ίδιους χώρους.
            Επρόκειτο ουσιαστικά για την πρόταση της «Μέθεξις» του τρόπου που θα μπορούσε να προβληθεί και να αξιοποιηθεί ένα σημαντικό πολιτιστικό στοιχείο, μέσα από το «Λόγο, τον Ήχο και την Εικόνα».
            Η έκθεση που ήδη παρουσιάστηκε στο Συρράκο και το Δήμο Περιστερίου Αττικής, θα κλείσει το «ταξίδι» της στην Πρέβεζα και κατόπιν θα δωριστεί στο Συρράκο.
            Για τη συγκεκριμένη εκδήλωση- έκθεση συνεργάστηκαν τα μέλη της κίνησης κκ Χρήστος Κατσάνος, Δημήτρης Γκαρτζονίκας, Βαγγέλης Γιωτόπουλος και Ηλίας Γκαρτζονίκας. 

Μπορείτε να δείτε πλάνα απο την εκδήλωση και την έκθεση:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου