Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011

Τελευταία παράταση για όσους δεν απογράφηκαν

Απευθυνθείτε στην ΕΛΣΤΑΤ μέσα σε τρία 24ωρα

Στα κατά τόπους γραφεία της ΕΛΣΤΑΤ μπορούν να απευθύνονται από χθές και για τρεις ημέρες όσοι δεν απογράφηκαν, καθώς η διαδικασία ολοκληρώθηκε προχθές.

Παρά τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν, η Ελληνική Στατιστική Αρχή είναι ικανοποιημένη για την εξέλιξη της διαδικασίας και ευχαριστεί θερμά αφενός όλους τους κατοίκους της χώρας που άνοιξαν την πόρτα τους και βοήθησαν στην καταγραφή του πληθυσμού και στη συγκέντρωση όλων των απαραίτητων στοιχείων αφετέρου όλους όσοι εργάστηκαν για την απογραφή.

Τα πρώτα βασικά αποτελέσματα της απογραφής αναμένονται τον Ιούνιο και θα αναφέρονται στον μόνιμο πληθυσμό ανά δημοτική ενότητα της χώρας, καθώς και στην κατανομή των απογραφέντων ανά φύλο.

Οι συγκεντρωτικοί στατιστικοί πίνακες αναμένεται να παρουσιαστούν σε ενάμιση χρόνο.

Όσοι δεν απογράφηκαν μπορούν να απευθυνθούν στο γραφείο της γενικής απογραφής, που αντιστοιχεί στον τόπο μόνιμης κατοικίας τους και να απογραφούν εκεί.

Από χθες το βράδυ στην ιστοσελίδα της ΕΛΣΤΑΤ έχουν αναρτηθεί τα κατά τόπους γραφεία, ενώ πληροφορίες δίνονται και από τους 35 τηλεφωνητές της ΕΛΣΤΑΤ. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα αpografi2011.gr και στα τηλέφωνα 213 135 2138 - 40.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου