Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Οικονομική ενίσχυση για την αίθουσα του Μορφωτικού Συλλόγου, ζητά ο Σύλλογος της Πλατανούσας






ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ – ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΠΛΑΤΑΝΟΥΣΑΣ – ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΠΛΑΤΑΝΟΥΣΑ Τ.Κ. 44013


 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το ΔΣ του συλλόγου στην προσπάθεια του να συντηρήσει το κόσμημα του χωριού μας, την αίθουσα του Μορφωτικού εκπολιτιστικού συλλόγου προχωρά σε κάποιες εργασίες που και θα δώσουν νέα μορφή αλλά και θα διατηρήσουν αναλλοίωτη την εικόνα της ως προς όλους μας. Το γεγονός αυτό θα επιτρέψει σε όλους τους χωριανούς και μη, να μπορούν να χαρούν κάθε μορφή εκδήλωσης σε ένα ανανεωμένο περιβάλλον.

Οι εργασίες που πραγματοποιούνται και θα πραγματοποιηθούν είναι η βαφή των εσωτερικών χώρων, η συντήρηση κάθε ξύλινης επιφάνειας στο εσωτερικό της αίθουσας, η συγκράτηση των...
νερών και η αποφυγή υγρασίας με την δημιουργία δυο μικρών υπόστεγων στο μέρος των δυο πίσω παραθύρων, το άνοιγμα εσωτερικά ενός χώρου περίπου 4 τετραγωνικών κάτω από την σκάλα του ιατρείου που θα μεγαλώσει την έκταση της κουζίνας, την στεγανοποίηση ενός χώρου στην σκάλα του ιατρείου που θα συγκρατήσει τα νερά που καταλήγουν στο εσωτερικό χώρο της κουζίνας και τέλος και πιο σημαντικό την τοποθέτηση συστήματος εξαερισμού που θα επιτρέψει σε όλους μας να απολαμβάνουμε κάθε μορφή διασκέδασης στο στολίδι του χωρίου μας.
Γίνεται μεγάλη προσπάθεια τα έργα να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την γιορτή του τσίπουρου, παρόλο που οι οικονομικές δυνατότητες του συλλόγου μας είναι χαμηλές.


Για τον λόγο αυτό καλούμε κάθε χωριανό η μη που θέλει να συμβάλλει οικονομικά από το υστέρημα του να απευθύνεται στην Πρόεδρο του συλλόγου Κωσταγεώργου Ελένη στον Αντιπρόεδρο του συλλόγου Αναστασίου Βασίλειο στον ταμία του συλλόγου Γιαννούλα Χρήστο καθώς και μέσω της σελίδας μας στο facebook.


Είμαστε σίγουροι ότι θα ανταποκριθείτε όπως πάντα, και θα συμβάλλεται στην ολοκλήρωση των εργασιών. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου