Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Καμπάνα 585.400,00 ευρώ από το ΣΔΟΕ για τη συναυλία του Θάνου Μικρούτσικου στα Πράμαντα!

Ποινή 585.400,00 ευρώ,επιβλήθηκε από το ΣΔΟΕ,στον πολιτιστικό σύλλογο "Φωνή Βουνώντων",για την συναυλία του Θάνου Μικρούτσικου,που πραγματοποιήθηκε στην Πράμαντα τον περασμένο Αύγουστο.Να θυμίσουμε πως το συνεργείο του ΣΔΟΕ,επισκέφθηκε την Στρογγούλα την ώρα της συναυλίας του Θάνου Μικρούτσικου και διαπίστωσε πως δεν υπήρχε έγκριση από τον προϊστάμενο της Β' Δ.Ο.Υ. Ιωαννίνων για αυτή την ενέργεια. 

 Παρακάτω παραθέτουμε την θέση του πολιτιστικού συλλόγου όπως αυτός εκφράστηκε μέσα απο την ιστοσελίδα του.

Προσοχή μην ξεγελιέστε!!!


Αυτή η ποινή του Σ.Δ.Ο.Ε. Ηπείρου (€ 585.400,00) δεν είναι η ποινή με την οποία τιμωρήθηκε για το € 1.000.000,00 που πήρε από τη Siemens ο Τσουκάτος, ούτε ο Κουρής για τα € 60.000.000,00 εικονικά τιμολόγια, ούτε τα λοιπά λαμόγια που παίρνανε τις μίζες.


Είναι η ποινή που επιβλήθηκε στη Φωνή Βουνώντων (ευτυχώς υπάρχει από το νόμο το όριο των € 12.000,00) επειδή μετά από καταγγελία κάποιων, που δεν άντεχαν καθόλου αυτό που κάναμε, ήρθε το Σ.Δ.Ο.Ε. στην Στρογγούλα την ώρα της συναυλίας του Θάνου Μικρούτσικου και διαπίστωσε ότι δεν πήραμε την έγκριση από τον προϊστάμενο Δ.Ο.Υ. για αυτή την ενέργεια.



Επιτέλους τιμωρήθηκε και κάποιος σε τούτη τη χώρα!!!


Έτσι αγαπητοί μας φίλοι, τελειώνει άδοξα αυτή η προσπάθειά μας, που ξέρουμε ότι στους περισσότερους από εμάς άρεσε και μας συγκινούσε. Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συμπαράστασή σας. Μπορεί να μην τα κάναμε όλα όσα είχαμε ονειρευτεί, μπορεί να μην φθάσαμε στην Ιθάκη, αλλά είχαμε πολύ ωραίο ταξίδι.












Σημείωση Συρρακιώτη:
Είναι πράγματι πολύ άδικο όλη αυτή η καταπληκτική προσπάθεια πολιτισμού, του πολιτιστικού Συλλόγου "Φωνή των Βουνώντων" που λάβαινε χώρα τα καλοκαίρια στην Στρογούλα με την συμμετοχή χιλιάδων κόσμου, να παίρνει τόσο άδοξο τέλος. 
Σαφώς και υπήρξε λάθος με την μή έκδοση θεωρημένων απ' την εφορία εισιτηρίων, αλλά το να προσαρτείς όλη την ... παρανομία της χώρας μας σ' έναν πολιτιστικό Σύλλογο, αν μη τι άλλο καταντάει προκλητικό. Ευτυχώς που το Ελληνικό κράτος "υπερκάλυψε" τις άλλες παρανομίες που γίνονται καθημερινά, και άρχισε να κυνηγάει τώρα τους πολιτιστικούς συλλόγους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου