Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Α. Ο. Συρράκου : Και ξανά προς την δόξα τραβά……..


 Μετά από δύο χρόνια η …νεοσύστατη ομάδα του Συρράκου ανέβηκε και μαθηματικά κατηγορία. Έτσι από το Σεπτέμβρη θα αγωνίζεται πλέον στην Β΄ τοπική ερασιτεχνική κατηγορία, ευελπιστώντας να ξαναγίνει μεγάλη σαν την πάλαι ποτέ κραταιά ομάδα του τοπικού ερασιτεχνικού μας πρωταθλήματος, την περίφημη ομάδα του Σταυραετού Συρράκου.
Μετά λοιπόν και τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής, η ομάδα των Συρρακιωτών μπορεί άνετα να αρχίσει τον σχεδιασμό της για την συμμετοχή της σε έναν απ’ τους δύο ομίλους της Β΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας που διοργανώνει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου.
Να συγχαρούμε όλα τα παιδιά της ομάδας που στην πλειοψηφία τους είναι Συρρακιωτόπουλα, για τις προσπάθειες που κατέβαλαν καθ΄ όλη την διάρκεια της ποδοσφαιρικής σαιζόν, καθώς επίσης και τον προπονητή της ομάδας κο Βαγγέλη Ζιώγα που αν και δεν είναι Συρρακιώτης προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μιας και έχει διατελέσει παλαιότερα και ποδοσφαιριστής στην μεγάλη ομάδα του Σταυραετού.
Άξιοι συγχαρητηρίων είναι και όλα τα μέλη του Δ.Σ. της ομάδας, πρωτοστατούντος του προέδρου κου Δημήτρη Ιωάννου, που μπόρεσαν να ανταποκριθούν στις οικονομικές ανάγκες του σωματείου.
Ίσως να έπρεπε μάλιστα, μιας και ο Σταυραετός Συρράκου δεν υφίσταται πλέον λόγω της μη συμμετοχής του στα τοπικά πρωταθλήματα (απόρροια της τραγικής διαχείρησης του πρώην μη Συρρακιώτη προέδρου του), να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις ώστε η ομάδα να αποκτήσει πάλι την επωνυμία του Σταυραετού Συρράκου , που παλαιότερα είχε κάνει περήφανους όλους τους Συρρακιώτες και είχε φτάσει να αγωνίζεται στις Εθνικές κατηγορίες.
Για την ιστορία να αναφέρουμε το αποτέλεσμα της περασμένης αγωνιστικής (προτελευταίας του πρωταθλήματος) που η ομάδα συνέτριψε την ομάδα του Α.Ο.Παναμπελιακού με σκορ 4 – 0.
Έτσι η ομάδα καταλαμβάνει την δεύτερη θέση της βαθμολογίας με σύνολο βαθμών 54, έχοντας στο ενεργητικό της 18 νίκες και 6 ήττες, αλλά και τέρματα 57 υπέρ και 20 κατά. Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι μια αγωνιστική πριν το τέλος δεν έχει καμιά ισοπαλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου