Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Εγκαταλειμμένο πυροσβεστικό όχημα του Δήμου μας στο Συρράκο.

Το πυροσβεστικό όχημα του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων, προσφάτως και κατόπιν εντολής του  Δημάρχου κου Γιάννη Σεντελέ, στάλθηκε στο Συρράκο για την αντιμετώπιση μιας μικροεστίας φωτιάς που προκλήθηκε σε κεντρικό κτίριο του χωριού. Ευτυχώς δεν πρόλαβε να παρέμβει γιατί η φωτιά σβήστηκε από ντόπιους κατοίκους.
Στον δρόμο όμως για την επιστροφή του στην έδρα του Δήμου, στην Πράμαντα, διαπιστώθηκε βλάβη στο όχημα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κινηθεί και να παρκάρει στον περιφερειακό δρόμο του χωριού. Η αναμονή ανταλλακτικού από Αθήνα επιτάσσει την παραμονή του οχήματος για λίγο καιρό ακόμη στο Συρράκο.
Η παρακάτω φωτογραφία αποδυκνείει του λόγου το αληθές.
Και για την ιστορία το πυροσβεστικό όχημα, το παρέλαβε ο πρώην Δήμος Πραμάντων κατόπιν έντονων και επίμονων προσπαθειών του Δημάρχου κου Γιάννη Σεντελέ απ’ το αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος στην Αθήνα, για να βοηθήσει στην άμεση επίλυση προβλημάτων της περιοχής των Τζουμέρκων, μιας και σε όλο τον ορεινό όγκο των Βορείων Τζουμέρκων δεν λειτουργεί Πυροσβεστικός Σταθμός. Η αλήθεια είναι ότι το όχημα είναι παλιό ...μοντέλο. Ωστόσο όμως έχει χρειαστεί να παρέμβει άμεσα σε αρκετές περιπτώσεις στον πρώην Δήμο.
Ίσως πρέπει πάντως να αλλάξει τον λογότυπο που φέρει στα πλάγια. Αν και ...αχρείαστο να είναι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου