Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Σύνδεσμος Συρρακιωτών Αθήνας. Ένας Σύνδεσμος με μεγάλη ιστορία, αναζητά στέγη

Απ’ τον Σύνδεσμο Συρρακιωτών Αθήνας, λάβαμε e-mai που αναφέρεται σε ανοικτή πρόσκληση προς όλους Συρρακιώτες, να βοηθήσουν οικονομικά για να μπορέσει ο Σύνδεσμος ν΄ αποκτήσει γραφεία, μιας και στην μακρόχρονη πορεία από της Ιδρύσεώς του ο Σύνδεσμος, είτε φιλοξενούνταν είτε στις περισσότερες των περιπτώσεων χρησιμοποιούσε σαν έδρα του την  στέγη του εκάστοτε προέδρου του.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο Σύνδεσμος Συρρακιωτών Αθήνας ιδρύθηκε το έτος 1932 και είναι ο πρώτος Σύνδεσμος Συρρακιωτών που λειτούργησε μακριά απ’ τον πατρογονικό του τόπο, τοΣυρράκο.
Η πρώτη σφραγίδα του Συνδέσμου του 1932

Απλά να αναφέρουμε και το νέο Δ.Σ. του Συνδέσμου που προέκυψε απ’ την εκλογική διαδικασία στις 30 Ιανουαρίου 2001 με διετή θητεία:
Σωτήρης Νταλαούτης       Πρόεδρος
Ηλίας Δήμας                      Αντιπρόεδρος
Ανδρέας Μαντζίλας          Γραμματέας
Δημήτρης Κρυστάλλης     Ταμίας
Ηλίας Γάτσιος                   Μέλος
Ελευθερία Γκαρτζονίκα-Κώτσικα  Μέλος
Τσουμελέκας Χρήστος       Μέλος

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το νέο Δ.Σ. του Συνδέσμου Συρρακιωτών Αθήνας, αποφάσισε ομόφωνα να θέσει ως πρώτη προτεραιότητα της θητείας του την ανάληψη όλων των απαραίτητων πρωτοβουλιών, ώστε ο σύλλογός μας να αποκτήσει επιτέλους ιδιόκτητη στέγη. Η δημιουργία ενός «ΣΥΡΡΑΚΙΩΤΙΚΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ» στην Αθήνα αποτελεί ένα όνειρο 80 περίπου χρόνων και πιστεύουμε ότι η υλοποίησή του θα συμβάλλει καθοριστικά στη μελλοντική πορεία του Συλλόγου μας.
Για τον λόγο αυτό απευθυνόμαστε προς όλα τα μέλη μας, τους απανταχού Συρρακιώτες καθώς και τους του Συνδέσμου μας και του Συρράκου και τους καλούμε να συνδράμουν οικονομικά με οποιοδήποτε ποσό μπορεί ο καθένας την προσπάθεια αυτή. Ελπίζοντας ότι θα ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μας, σας ευχαριστούμε θερμά και περιμένουμε τη συνδρομή σας για να κάνουμε όλοι μαζί το όνειρο πραγματικότητα.
Αριθμός λογαριασμού για κατάθεση χρημάτων:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ:    IBAN  GR3301100730000007336935700
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος  Σωτήρης Νταλαούτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου