Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Φιέστα ανόδου απ' τον Α.Ο. Συρράκου στις 7 Μαϊου

Το Σάββατο 7 Μαϊου και ώρα 5 το απόγευμα, στο γήπεδο της Ανατολής, θα διεξαχθεί ο τελευταίος αγώνας της ομάδας του Α.Ο. Συρράκου. Εκεί, σε εντελώς τυπική διαδικασία, θα επικυρωθεί και η άνοδος της ομάδας στην Β΄ Τοπική Ερασιτεχνική Κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος των Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου.
Η ομάδα του Συρράκου στον προτελευταίο αγώνα της 25ης αγωνιστικής, νίκησε την ομάδα του Πύρρου Βοτονοσίου με σκορ 0-1, και έτσι  ισοβαθμεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με την ομάδα του Α.Ο. Βαρυάδων (μειονεκτεί στην διαφορά τερμάτων).
Ωστόσο, στα τελευταία ματς που διεξάγονται την ίδια ώρα, η ομάδα του Συρράκου αντιμετωπίζει την υποδεέστερη ομάδα την Λάκκας Σουλίου, πάντα φυσικά με την επιδίωξη της νίκης , ενώ η ομάδα των Βαρυάδων αντιμετωπίζει εκτός έδρας την δυνατή ομάδα της Αετορράχης που βρίσκεται στην πέμπτη θέση της κατάταξης. Ως εκ τούτου σε πιθανό στραβοπάτημα των Βαρυάδων, το Συρράκο κατοχυρώνει την πρώτη θέση της τελικής κατάταξης της βαθμολογίας.
Στην μεγαλύτερη κατηγορία προβιβάζονται και οι δυο ομάδες που ισοβαθμούν, μαζί με την ομάδα του Θεριακησίου.
Ελπίζουμε ότι στην γιορτή αυτή της ομάδας μας, θα παρευρεθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι Συρρακιώτες αλλά και φίλοι της ομάδας.
Ελπίζουμε να έχουμε και φωτορεπορτάζ απ’ την φιέστα ανόδου στις 7 Μαίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου